Skip to content
Menu

 

Våra branschlösningar

Låt oss hjälpa er att identifiera era behov och lösa era utmaningar.

Professionell städning och skräddarsydd arbetsplatsservice gör skillnad. Vi erbjuder allt från enstaka tjänster till omfattande helhetslösningar inom städning och arbetsplatsservice, vilket främjar skapandet av effektiva arbetsplatser och attraktiva offentliga miljöer. Vi anpassar vårt utbud och våra tjänster efter varje kunds unika krav och önskemål. Att välja samma partner för både lokalvård och arbetsplatstjänster ger synergier som resulterar i kostnadsbesparingar.

Kontor & Co-Working

Ha alltid rätt personal inom Kontor & Co-Working

Oavsett om du sitter på ett kontor eller om du ansvarar för Co-working ytor eller ett kontorshotell kan vi hjälpa er med er lokalvård.  Vi förstår vikten av att skapa en trivsam och produktiv arbetsmiljö för era medarbetare och kunder. Tillsammans med er utformar vi städningen så att den svarar mot era behov och önskemål. Vi har mångårig erfarenhet av vilka städmetoder och frekvenser som behövs i olika miljöer för att säkerställa att det blir rent och snyggt. Vi erbjuder också ett brett utbud av tilläggstjänster som kan öka trivseln och avlasta era egna anställda.

Hotell & Restaruang

Professionell och personlig service inom Hotell- & Restaurang

Vi förstår vikten av att gästen får en perfekt upplevelse på såväl en restaurang som på ett hotell. För att det ska vara fräscht, hygieniskt och fläckfritt krävs det en professionell städning och vi har kompetensen och erfarenheten för att kunna hjälpa er att uppnå det.

Konferens, Event & Mässor

Få rätt hjälp med städning och service inom Konferens, Event & Mässor

Låt oss få vara med och skapa en perfekt inramning för dina konferenser, mässor och event. Grunden är en ren och fräsch miljö och till det kan vi erbjuda en rad olika tilläggstjänster för att höja upplevelsen till en högre nivå. Vi kan stötta dig för att säkerställa att eventets program flyter på smidigt med bl a konferensservice, värdar/värdinnor och logistiklösningar såsom t ex diskning.

Lager & Industri

Personlig och snabb service inom   Lager & Industri

Låt oss hjälpa er att optimera hygien och säkerhet med våra specialiserade städtjänster för industri och lager. Om din verksamhet omfattar livsmedelsframställning/hantering så är vi specialiserade och kan med hög effektivitet säkerställa att livsmedelssäkerhetsstandarder som HACCP och livsmedelslagstiftning, som EU:s förordning om livsmedelssäkerhet som kräver strikta rengöringsrutiner, upprätthålls. För att lyckas med lager- och industristädning krävs rätt kompetens och erfarenhet.

Fastigheter & Anläggningar

Professionell och personlig service inom Fastigheter & Anläggningar

Kvalitativ städning av dina fastigheter minskar behovet av reparationer och underhåll. Inom Public Clean har vi lång erfarenhet av att sköta lokalvården i större fastigheter och anläggningar, till exempel butiker och centrum anläggningar, med våra skräddarsydda städtjänster. Vi anpassar våra metoder till dina lokaler och din verksamhet och för att upprätthålla fastighetens värde och attraktivitet.

Sociala Medier