Skip to content
Menu

Lager & Industri

Säkerställ din tillverkningsindustris framgång med våra skräddarsydda lösningar inom industriell rengöring. För företag i tillverkningsindustrin är en ren och säker produktionsmiljö avgörande för att skapa högkvalitativa produkter. Med vårt kunniga team och omfattande kunskap om industrianläggningar kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål.

Städtjänster

Ta del av våra effektiva lösningar för en renare och säkrare arbetsmiljö

Oavsett om det är lager/logistikcenter eller tillverkningsindustri är det en fråga av stor vikt för ägare och medarbetare att de kan känna sig säkra och trygga. Vi vet att för företag i tillverkningsindustrin är en ren och säker produktionsmiljö viktig.

Industristädning
Hygienstädning
Storstädning
Golvvård
Mattvätt
Fönsterputs
Höjdstädning (skylift)

Hygienstädning

Arbetar du inom livsmedelsindustrin?

I livsmedelsindustrin är rengöring av avgörande betydelse för att upprätthålla högsta hygienstandard och följa gällande lagar och förordningar. Enligt livsmedelssäkerhetsstandarder som HACCP och livsmedelslagstiftning, som EU:s förordning om livsmedelssäkerhet, krävs strikta rengöringsrutiner. Detta innebär regelbunden desinfektion av produktionsutrustning, arbetsytor och sanitära områden. Genom att efterleva dessa krav inte bara säkerställer vi trygghet för konsumenterna utan även att livsmedelsprodukterna håller hög kvalitet och överensstämmer med branschens standarder.

Vi har utbildade och erfarna medarbetare för lagermiljöer och livsmedelsindustrin. Vi säkerställer att de har erforderliga utbildningar och tillstånd för truck, arbete med lyftplattformar (skylift) och utbildning inom HACCP.

BESÖKs- & OFFERTFÖRFRÅGAN

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Vi kommer gärna till dig för ett besök. Låt oss få lyssna till dina utmaningar och förstå vad som måste fungera. Därefter kan vi ta fram ett kostnadsförslag, som är skräddarsytt efter dina behov.
Vi ser fram emot att höra från dig!

* Obligatoriskt att fylla i 

Kontakta en säljare

Har du frågor eller funderingar?

Oavsett om du bara vill ha mer information, om du vill veta om vi kan hjälpa dig med just din utmaning eller om du vill ha en offert, är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Sociala Medier

Almega_ASF_logo_White
2713529024480732939633374