Skip to content
Menu

Hotell & Restaurang

Hotell & Restaurang

Vi är med i hela kedjan

Public Clean blir gärna din professionella partner inom städning. Optimera din hotell- eller restaurangverksamhet genom att upphandla städningen från oss. Vi är specialiserade och kan med hög effektivitet säkerställa att livsmedelssäkerhetsstandarder som HACCP och livsmedelslagstiftning, som EU:s förordning om livsmedelssäkerhet, upprätthålls. Med vår hjälp frigör du ditt team som kan fokusera på gästservice.

Hotell & Restaurang

Låt oss ta ansvar för att era kunder får en fräsch upplevelse

Genom att anlita oss får ni en kunnig och professionell städfirma som tar ett helhetsansvar för såväl restaurang- som hotellstädningen. Vi sköter allt från planering till utförande och uppföljning. På så sätt kan ni vara trygga med att allt som ska göras verkligen blir gjort – med hög noggrannhet. Vi erbjuder städning av sovrum, gångar, toaletter, mattor, konferensrum, festvåningar och andra utrymmen på hotellet. Vår mångåriga erfarenhet och kompetens har bidragit till att vi idag är en välrenommerad aktör inom hotellstäd.

Vi erbjuder hel- och halventreprenader och skräddarsyr optimala lösningar helt efter era behov och önskemål. Vill du outsourca hela House Keeping avdelningen eller bara komplettera den egna personalstyrkan så har vi lösningen för dig.

Hotell & Restaurang

Varför inte bara koncentrera dig på det du och ditt företag är bäst på?

Låt oss ta hand om resten. Vi har effektiva lösningar när det gäller städ, disk, frukostvärdar eller reception natt/dag. Vi tar hela ansvaret för den aktuella avdelningen och ser till att allt fungerar som det ska.
Public Clean följer Almegas rekommendationer gällande avtal och villkor samt har avtal med Visita. Vi har kollektivavtal med Hotell-och restaurangfacket (HRF), Fastighetsanställdas förbund, Kommunal och Byggnads.

BESÖKs- & OFFERTFÖRFRÅGAN

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Vi kommer gärna till dig för ett besök. Låt oss få lyssna till dina utmaningar och förstå vad som måste fungera. Därefter kan vi ta fram ett kostnadsförslag, som är skräddarsytt efter dina behov.
Vi ser fram emot att höra från dig!

* Obligatoriskt att fylla i 

Kontakta en säljare

Har du frågor eller funderingar?

Oavsett om du bara vill ha mer information, om du vill veta om vi kan hjälpa dig med just din utmaning eller om du vill ha en offert, är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Sociala Medier

Almega_ASF_logo_White
2713529024480732939633374