Skip to content
Menu

Kontor & Co-Working

Lokalvård

Städningen är a och o i alla lokaler där många människor vistas

Många befinner sig inomhus majoriteten av tiden, vilket understryker vikten av professionell städning för att säkerställa en ren och hygienisk inomhusmiljö för alla som vistas där. En noggrann städning är också avgörande för att förhindra spridning av dammpartiklar och bakterier. Vi har lång erfarenhet att ta ansvar för lokalvård och kontorsstädning och vet vad som krävs för att skapa en riktigt bra och trivsam arbetsmiljö.

Daglig städning
Storstädning
Golvvård
Mattvätt
Fönsterputs
Sanering
Entrémattor

Facility services

Har du ansvar för trivsel och hygien på ert kontor?

I så fall vill du nog ha en partner som kan lösa såväl stora som små frågor som bara måste fungera på ert kontor. Kontorsstädning är en del, men vi kan även hjälpa till med det som underlättar eller sätter guldkant på vardagen. Tiden då det fanns en vaktmästare eller fastighetsskötare att tillgå är på många ställen förbi. Vi har resurserna för mindre reparationsjobb och medarbetare som kan hjälpa till med flytt av möbler eller ommöblering. Vi blir gärna din partner som förenklar din vardag, när det behövs. När du behöver ett extra par händer så löser vi det åt dig.

Kaffe och Vatten
Frukt och Måltider
Kontorsmaterial
Handyman
Växtservice
Källsortering / Avfallshantering
Förbrukningsmaterial
Vaktmästeri / Reception

BESÖKs- & OFFERTFÖRFRÅGAN

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Vi kommer gärna till dig för ett besök. Låt oss få lyssna till dina utmaningar och förstå vad som måste fungera. Därefter kan vi ta fram ett kostnadsförslag, som är skräddarsytt efter dina behov.
Vi ser fram emot att höra från dig!

* Obligatoriskt att fylla i 

Kontakta en säljare

Har du frågor eller funderingar?

Oavsett om du bara vill ha mer information, om du vill veta om vi kan hjälpa dig med just din utmaning eller om du vill ha en offert, är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Sociala Medier