Vi söker EKONOMIANSVARIG

Vi söker dig som trivs med stort ansvar och har erfarenhet av alla delar i en ekonomifunktion.

Vad erbjuder rollen?
Rollen som ekonomiansvarig är en nyckelbefattning inom Public Clean i Stockholm AB och en resurs för VD och ledningen och ska agera som dess ekonomiska expert. Du sköter det löpande ekonomiarbetet och ska aktivt och på eget initiativ analysera företagets ekonomiska läge och verksamhet samt lägga fram förslag till förändringar, förbättringar och andra åtgärder för att utveckla företaget till VD.

I din roll som ekonomiansvarig rapporterar du till företagets VD och ingår i företagets ledningsgrupp och ansvarar för att underhålla och utveckla företagets affärssystem och rutiner, och har i huvudsak följande arbetsuppgifter:
– Årsredovisning
– Kundfakturering
– Leverantörsutbetalningar

– Löpande bokföring
– Avstämning och reskontra
– Kassa och likviditet
– Budget & Utfall
– Prognos & Analys
– Likviditetsrapportering
– Skatter och avgifter

– Samordning och samarbete med löneadministratör
– Stötta ledningen med beslutsunderlag
– Stötta VD med rapportering till styrelse och ägare

Bokföring och redovisning enligt K3. Du är med och utvecklar processer, planer och genomförande av arbetet att ta fram bokslut och årsredovisning i samråd med revisor.

Vem är du?
Som ekonomiansvarig är du ensamt ansvarig för ekonomiarbetet inom Public Clean. Vi söker dig som är administrativt lagd och gillar ordning och reda. Du ska ha relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete och ansvar. Du behöver ha god datorvana och ha lätt för att lära dig olika system. Ekonomiarbetet sker idag i Fortnox och Tengella.

Vi ser att du är noggrann och ambitiös som drivs av att lösa problem, strukturera upp, och förbättra processer. Dina kollegor kommer att uppskatta din förmåga att kombinera praktiskt handlande med en strategisk syn och din vilja att ständigt utvecklas och optimera. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med bolagets olika avdelningar.

 

Vad vi erbjuder?

Tjänsten omfattar 80%.

Vi erbjuder en roll i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi är ett företag i stark tillväxt och både i relation till våra kunder och till varandra utgår vi ifrån vår värdegrund att vi ska vara personliga, professionella och pålitliga. Vi sitter i trivsamma lokaler i norra Kista med närhet till både buss och tunnelbana. Rollen rapporterar till VD och du ingår i ledningsgruppen.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan ställd till anette@publicclean.se senast den 30 april 2024. Märk ansökan med ”Ekonomiansvarig”. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Anette Fredriksson, VD, mobil nr 070-010 02 63

Jobbansökan