Fönsterputs

Med våren kommer ljuset.
Vi är proffs på fönsterputsning. Vi gör det snabbt, smidigt och enkelt med bra och miljövänliga produkter. Resultatet blir skinande rent! Vår personal har stor vana och erfarenhet av fönsterputsning i olika miljöer som hotell, kontor och butiker. Vi vet hur man får alla typer av fönster, stora som små, rena och fina på ett skonsamt sätt.
Känns dina fönster lite trötta och grådaskiga? Då har du kommit rätt. Hör av dig till oss, så ser vi till att du snart kan titta ut genom riktigt välputsade fönster!
telefon

Vårstädning

Damm och smuts har en förmåga att leta sig in i skrymslen och vrån. Något man blir obehagligt medveten om när vårljuset tittar in. Då passar det bra med en ordentlig vårstädning! Våra professionella medarbetare gör ordentligt rent ner till minsta lilla list och otillgängligt hörn. Oavsett om du sitter i små eller stora lokaler utför vi alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.
Behöver dina lokaler vårstädning av högsta kvalitet? Då har du kommit rätt. Hör av dig till oss, så ser vi till att du snart har det riktigt rent och snyggt omkring dig!

telefon

Golvvård

Vi möter många olika typer av golv hos våra kunder. Alla har de ett gemensamt. De behöver tas hand om och skötas på rätt sätt. Golvvård kräver städproffs med kompetens och kunskap om ytor och material för att få ett snyggt resultat och lång livslängd.
Vi erbjuder golvbehandling för de allra flesta golv som plast, linoleum, betong, natursten, marmor och trä. Varje typ av golv skall behandlas på rätt sätt. Ska det bonas, behöver golvet nytt polish eller är det ett trägolv som behöver oljas in? Lämna det åt oss. Våra medarbetare har mångårig specialkompetens när det kommer till golvvård.

Vill du ha golvvård av högsta kvalitet? Då har du kommit rätt. Hör av dig till oss, så ser vi till att du snart kan spegla dig i dina golv!

telefon

Kontaktformulär

Hör av dig till oss redan idag via kontaktformuläret nedan eller på telefon 08-21 88 60.