Här kan du läsa mer om vad som händer hos oss på Public Clean.

 

Sanering av Corona.

På grund av rådande omständigheter gällande spridningen av coronaviruset och risken för att drabbas av covid-19, erbjuder Public Clean nu sanering av viruset vid konstaterad smitta eller i förebyggande syfte som en säkerhetsåtgärd. Läs mer här!.

Public Clean vidtar åtgärder för att förhindra spridning av coronaviruset.

Utvecklingen och spridningen av covid-19 har föranlett Public Clean att vidta extra åtgärder. Vi skärper våra rutiner för att minska risken för smittspridning och följer händelseutvecklingen noga för att säkerställa professionell hantering av viruset. Detta för att minimera riskerna för smitta bland kunder och personal. Läs mer här!.

Public Clean köper Breddens Ekonomi Städ!

Breddens Städ med verksamhet i Stockholmsområdet, grundades år 2005. Företaget omsätter idag ca 20 miljoner kronor och har ett femtiotal anställda. Köpet av Breddens Ekonomi Städ innebär att Public Clean kommer kunna delta i offentliga upphandlingar inom kort. Läs mer här!.

 

Julgåva

I år har vi valt att skänka en Julgåva till Barncancerfonden. Läs mer här!.

Fönsterputs

På Public Clean är vi vana vid fönsterputs av olika typer av fönsterpartier både för fastigheter, kontor och privat. Behöver dina fönster putsas? Tveka inte att höra av dig till oss på 08-21 88 60. Se när en av våra medarbetare tar tag i ett par spröjsade fönster i Stockholms kulturkvarter Se här!.