Här kan du läsa mer om vad som händer hos oss på Public Clean.
 

Vi måste ta hand om varandra!

När coronapandemin slog till trodde de flesta att rekommendationen om hemarbete var tillfällig och att vi snart skulle återvända till arbetsplatsen. Idag vet vi att pandemin är långt ifrån över.
I takt med att arbete hemifrån ökat uppstår nya utmaningar – gränserna mellan arbete och fritid suddas ut och avståndet mellan chef och kollegor ökar. Läs mer här!.

Får vi presentera månadens medarbetare på Public Clean!

2014 blev han utsedd till Sveriges bästa lokalvårdare. Han är alltid glad och positiv. Han sprider glädje omkring sig. I trappuppgången är han den förste som hyresgästerna möter när dom kommer till jobbet och han bjuder alltid på ett leende och ett hej! Han gör ett fantastiskt jobb och har blivit en lokal kändis på Östermalm. Vem pratar vi om? Jo, Aklilu Habtewold! Månadens hjälte på Public Clean. Läs mer här!.

Public Clean är ett auktoriserat serviceföretag

Vi är otroligt stolta att Public Clean förnyat sin auktorisering och uppfyller Almegas krav och därigenom har rätt att använda benämningen Auktoriserat serviceföretag.
Läs mer här!.

Nya Public Clean

Under hösten byter Public Clean utseende. Detta är ett led i vårt arbete med att
tydligare och bättre profilera vilka Public Clean är och vad vi står för på marknaden. Tiderna förändras och så även Public Clean. För att ge uttryck åt detta och påbörja ett nytt kapitel väljer vi nu att uppdatera oss. Personalen har fått nya arbetskläder, kontoret har ny inredning, bilar kommer att strajpas upp, nya skyltar sätts upp och nyhetsbrev kommer att sändas ut. Med vårt nya utseende vill vi knyta an till vår grundidé som bygger på erfarenhet och expertis. Public Clean fortsätter att vara din stabila, pålitliga partner som du alltid kan lita på. Läs mer och följ oss på LinkedIn!.

Får vi presentera månadens medarbetare på Public Clean!

Myagmarnaran Gankhuyag, även kallad Miiga.
Miiga jobbar som house keeping manager på Quality Hotel Winn Haninge. I sin roll är hon ytterst ansvarig för att arbetet är utfört korrekt och i enighet med den kvalitetspolicy Public Clean har, att schemalägga och stötta personalen i det dagliga arbetet Läs mer här!.

Julgåva

I år har vi valt att skänka en Julgåva till Operation Smile. Läs mer här!.

Sanering av Corona.

På grund av rådande omständigheter gällande spridningen av coronaviruset och risken för att drabbas av covid-19, erbjuder Public Clean nu sanering av viruset vid konstaterad smitta eller i förebyggande syfte som en säkerhetsåtgärd. Läs mer här!.

Public Clean vidtar åtgärder för att förhindra spridning av coronaviruset.

Utvecklingen och spridningen av covid-19 har föranlett Public Clean att vidta extra åtgärder. Vi skärper våra rutiner för att minska risken för smittspridning och följer händelseutvecklingen noga för att säkerställa professionell hantering av viruset. Detta för att minimera riskerna för smitta bland kunder och personal. Läs mer här!.

Public Clean växer!

Vi säger ett glatt hej och välkommen till vår allra senaste medarbetare Dionysakis Läs mer här!.

Kunskap om hygien är viktig för alla som arbetar med lokalvård.

Genom att lära oss mer om städmetoder, materialhantering och personhygien kan vi förebygga att sjukdomar sprids vidare. Att hålla en god hygien är grundläggande för att förebygga smitta. Samtlig personal på Public Clean genomgår i dagarna en utbildning i Boragos regi där vi bland annat får fördjupa oss i ämnen som hygienstädning, virus och dess livsbetingelser, hygienregler och förebyggande av smittrisk. Borago är en av Sveriges ledande kunskapsleverantörer inom städ- och lokalvårdsområdet. Vill du veta mer hur vi jobbar förebyggande med hygien, smittspridning samt utbildning av vår personal? Kontakta Mike på 073-433 76 44 så berättar han mer.

Fönsterputs

På Public Clean är vi vana vid fönsterputs av olika typer av fönsterpartier både för fastigheter, kontor och privat. Behöver dina fönster putsas? Tveka inte att höra av dig till oss på 08-21 88 60. Se när en av våra medarbetare tar tag i ett par spröjsade fönster i Stockholms kulturkvarter Se här!.

Julgåva

I år har vi valt att skänka en Julgåva till Barncancerfonden. Läs mer här!.

 

Public Clean köper Breddens Ekonomi Städ!

Breddens Städ med verksamhet i Stockholmsområdet, grundades år 2005. Företaget omsätter idag ca 20 miljoner kronor och har ett femtiotal anställda. Köpet av Breddens Ekonomi Städ innebär att Public Clean kommer kunna delta i offentliga upphandlingar inom kort. Läs mer här!.