Här kan du läsa mer om vad som händer hos oss på Public Clean.

 

Abbe tilldelas pris av Founder Alliance

Public Clean är omåttligt stolta över att vår ägare, Abbe Elyounssi hedrades med den globala utmärkelsen Silver Award Founder of the Year i kategorin Small Size Companies.
Utdelningen ägde i år rum på Founders Awards på Grand Hotel den 20 september.
De olika kategorierna av priset Founder of the Year tilldelas framgångsrika grundare av privata eller publika aktiebolag företag runt om i världen. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram och inspirera tillväxt i medelstora till stora internationellt expanderande företag.
Vi gratulerar Abbe till utmärkelsen. Vi är så hedrade och stolta att få jobba med dig och du är så värd det!
Läs mer här!

Behöver du en handyman?

Nu är det rätta tillfället att fixa allt det där du skjutit upp under året innan hösten är här. Köksskåpen som behöver skruvas ihop, lamporna som måste bytas eller den där växande skräphögen som skulle ha körts till återvinningen för länge sedan. Vi hjälper dig!
Läs mer här!

 

Än så länge är det sommar!

Men efter en skön och välbehövlig semester är vi nu tillbaka med fulladdade batterier.
Läs mer här!

Han blickar mot nya hotell- och konferensuppdrag

-Jag vill ge människor en ärlig och bra chans. Vår personal får möjlighet att både arbeta och lära sig språket men även hur samhället fungerar olika traditioner och de koder som finns på en svensk arbetsplats säger vår ägare Abbe Elyounssi i senaste numret av RENT.
Läs mer här!

Att identifiera företagets kärnvärden kan vara den avgörande framgångsfaktorn!

I fredags samlades Public Clean till en konferens på Villa Lovik på Lidingö, där våra arbetsledare tillsammans med Bob Reklambyrå inledde arbetet med att lyfta Public Cleans unika kärnvärden och värdeord.
Läs mer här!

 

Public Clean anställer en svenskalärare!

Nu erbjuder Public Clean de bästa förutsättningarna för personalen att på arbetstid lära sig svenska. Att kunna kommunicera med varandra är viktigt både för våra kunder ute på arbetsplatserna och internt.
Läs mer här!

Stockholm Meeting Selection väljer Public Clean.

Stockholm Meeting Selection har valt att teckna ett avtal med Public Clean, att få vara med att sköta om dessa kulturhus vilka är en viktig del av Stockholms arv är en stor ära för oss.
Läs mer här!

Glad Påsk!

Vi vill önskar våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och personal en riktigt glad påsk!
Läs mer här!

 

 

Vi satsar på att hjälpa och underlätta för ukrainska flyktingar.

Sedan den 24 februari 2022 har cirka 49 000 personer från Ukraina sökt skydd i Sverige.
Många av dem står utan jobb trots att många av de ukrainska flyktingar som kommer till Sverige har bra utbildning. Läs mer om vad vi har gjort samt om Rehina som jobbar hos oss.
Läs mer här!.

Public Clean i toppen på tillväxtligan!

Även 2021 blev ett omtumlande år för flera av de stora företagen inom städbranschen.
Efterdyningarna av pandemin är fortfarande märkbara. De företag som visar upp de mest positiva trenderna återfinns bland de mindre bolagen.
Läs mer här!.

Träffa oss på Bazaren!

Söker du ditt första jobb eller vill du prova något nytt inom en expansiv bransch? Kom och träffa oss på Bazaren
Läs mer här!.

 

Gott Nytt År!

Nu när året börjar gå mot sitt slut passar vi på att tacka er alla för ett gott samarbete under 2022. Vi ser fram emot ett spännande 2023. Gott Nytt År!
Läs mer här!.

God Jul!

I år har vi valt att skänka en gåva till Hej främling!.
Läs mer här!.

Public Clean tackar för förtroendet

När Public Clean utökade trivseltjänsterna med det nya segmentet Handyman, var 7A Odenplan snabba på bollen och blev den första kunden att anlita vår handyman Zamir
som snabbt gjorde sig oumbärlig i lokalerna.
Läs mer här!.

 

 
 

 

Behöver du någon som kan lösa dina vardagsproblem?

Behöver du hjälp med att montera ett kök, sätta upp en lampa eller skruva ihop dina nyinköpta möbler?
Våra handymen är redo att hjälpa dig!
Läs mer här!.

Städarnas dag!

Idag, den 5 december firar vi Städarnas dag! Därför vill vi denna dag lyfta fram alla våra duktiga städare.
Läs mer här!.

Kundnöjdhet!

Läs mer om vad några av våra kunder tycker om vårt arbete.
Läs mer här!.

 

 

Ett unikt samarbete mellan Stockholm Live och Public Clean!

Public Clean har fått förtroendet av Stockholm Live att leverera servicetjänster till deras arenor. Uppdraget avser Avicii Arena, Hovet och Annexet och inkluderar leverans av våra servicetjänster Läs mer här!.

Glad Sommar!

Nu när semestertiderna äntligen är här passar det bra med en titt i backspegeln för att se vad vi har åstadkommit under första halvåret 2022. Läs mer här!.

Glad Påsk!

Vi vill önska alla våra kunder, samarbetspartners och givetvis medarbetare en riktigt härlig påskhelg. Läs mer här!.

 

God Jul och Ett Gott Nytt År!

Vi på Public Clean önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt
God jul och Ett Gott Nytt År! Det har varit ett på många sätt givande och händelserikt år och vi ser nu fram
emot ett ännu bättre 2022! Läs mer här!.

Vi säger varmt välkommen till Tomas Nordgren

Tomas Nordgren tillträdde tjänsten som VD för Public Clean den 1 november 2021. Han kommer närmast från DS Facility Management, där han hade befattningen operativ chef. Läs mer här!.

Med utökade servicetjänster skapar Hufvudstaden och Public Clean hög trivsel.

Att sköta en kontorsmiljö som Cecil Coworking innebär att man måste se varje rum som en egen enhet, ett eget företag med sina speciella behov och önskemål. Stor hänsyn och lyhördhet för kunden är a och o. Något Public Cleans personal behärskar ut i fingerspetsarna. Läs mer här!.

Nya Public Clean

Under hösten byter Public Clean utseende. Detta är ett led i vårt arbete med att
tydligare och bättre profilera vilka Public Clean är och vad vi står för på marknaden. Tiderna förändras och så även Public Clean. För att ge uttryck åt detta och påbörja ett nytt kapitel väljer vi nu att uppdatera oss. Personalen har fått nya arbetskläder, kontoret har ny inredning, bilar kommer att strajpas upp, nya skyltar sätts upp och nyhetsbrev kommer att sändas ut. Med vårt nya utseende vill vi knyta an till vår grundidé som bygger på erfarenhet och expertis. Public Clean fortsätter att vara din stabila, pålitliga partner som du alltid kan lita på. Läs mer och följ oss på LinkedIn!.

Får vi presentera månadens medarbetare på Public Clean!

2014 blev han utsedd till Sveriges bästa lokalvårdare. Han är alltid glad och positiv. Han sprider glädje omkring sig. I trappuppgången är han den förste som hyresgästerna möter när dom kommer till jobbet och han bjuder alltid på ett leende och ett hej! Han gör ett fantastiskt jobb och har blivit en lokal kändis på Östermalm. Vem pratar vi om? Jo, Aklilu Habtewold! Månadens hjälte på Public Clean. Läs mer här!.

Julgåva

I år har vi valt att skänka en Julgåva till Operation Smile. Läs mer här!.

Sanering av Corona.

På grund av rådande omständigheter gällande spridningen av coronaviruset och risken för att drabbas av covid-19, erbjuder Public Clean nu sanering av viruset vid konstaterad smitta eller i förebyggande syfte som en säkerhetsåtgärd. Läs mer här!.

Fönsterputs

På Public Clean är vi vana vid fönsterputs av olika typer av fönsterpartier både för fastigheter, kontor och privat. Behöver dina fönster putsas? Tveka inte att höra av dig till oss på 08-21 88 60. Se när en av våra medarbetare tar tag i ett par spröjsade fönster i Stockholms kulturkvarter Se här!.

Public Clean växer!

Vi säger ett glatt hej och välkommen till vår allra senaste medarbetare Dionysakis Läs mer här!.

Kunskap om hygien är viktig för alla som arbetar med lokalvård.

Genom att lära oss mer om städmetoder, materialhantering och personhygien kan vi förebygga att sjukdomar sprids vidare. Att hålla en god hygien är grundläggande för att förebygga smitta. Samtlig personal på Public Clean genomgår i dagarna en utbildning i Boragos regi där vi bland annat får fördjupa oss i ämnen som hygienstädning, virus och dess livsbetingelser, hygienregler och förebyggande av smittrisk. Borago är en av Sveriges ledande kunskapsleverantörer inom städ- och lokalvårdsområdet. Vill du veta mer hur vi jobbar förebyggande med hygien, smittspridning samt utbildning av vår personal? Kontakta Mike på 073-433 76 44 så berättar han mer.

Får vi presentera månadens medarbetare på Public Clean!

Myagmarnaran Gankhuyag, även kallad Miiga.
Miiga jobbar som house keeping manager på Quality Hotel Winn Haninge. I sin roll är hon ytterst ansvarig för att arbetet är utfört korrekt och i enighet med den kvalitetspolicy Public Clean har, att schemalägga och stötta personalen i det dagliga arbetet Läs mer här!.

Public Clean vidtar åtgärder för att förhindra spridning av coronaviruset.

Utvecklingen och spridningen av covid-19 har föranlett Public Clean att vidta extra åtgärder. Vi skärper våra rutiner för att minska risken för smittspridning och följer händelseutvecklingen noga för att säkerställa professionell hantering av viruset. Detta för att minimera riskerna för smitta bland kunder och personal. Läs mer här!.

 

Public Clean köper Breddens Ekonomi Städ!

Breddens Städ med verksamhet i Stockholmsområdet, grundades år 2005. Företaget omsätter idag ca 20 miljoner kronor och har ett femtiotal anställda. Köpet av Breddens Ekonomi Städ innebär att Public Clean kommer kunna delta i offentliga upphandlingar inom kort. Läs mer här!.

Public Clean är ett auktoriserat serviceföretag

Vi är otroligt stolta att Public Clean förnyat sin auktorisering och uppfyller Almegas krav och därigenom har rätt att använda benämningen Auktoriserat serviceföretag.
Läs mer här!.

Vi måste ta hand om varandra!

När coronapandemin slog till trodde de flesta att rekommendationen om hemarbete var tillfällig och att vi snart skulle återvända till arbetsplatsen. Idag vet vi att pandemin är långt ifrån över.
I takt med att arbete hemifrån ökat uppstår nya utmaningar – gränserna mellan arbete och fritid suddas ut och avståndet mellan chef och kollegor ökar. Läs mer här!.

Nu hjälper vi flyktingarna från Ukraina!

Självklart vill hela samhället hjälpa till och ge de som kommer hit trygghet och någonstans att bo. Men det är också viktigt att de som kommer får komma i sysselsättning. Ingen vet vad som händer de kommande månaderna. Läs mer här!.

 

Julgåva

I år har vi valt att skänka en Julgåva till Barncancerfonden. Läs mer här!.

Handyman

Det här är Zamir, vår nye handyman. Han hjälper dig med allt det som du inte har tid eller möjlighet att få gjort. Läs mer här!.