Konferens- och eventservice

Ett lyckat evenemang behöver en god planering för att du ska känna dig trygg och deltagarna ska känna sig nöjda. Vi är med under hela kedjan. Från uppbyggnad och paketering till städning, disk och servering. Vi står även för konferensvärdar och garderobiärer. All personal går våra egna utbildningar och de som arbetar med konferensservice är alltid måna om att ge det där lilla extra för att dina gäster och kunder ska trivas. Vårt mål är att leverera god service före, under och efter konferensen eller eventet för att skapa en optimal kundupplevelse.
Ta gärna kontakt med oss för att diskutera vilken hjälp vi kan ge dig.

Hotellstäd

På hotell är det extra viktigt att lokalerna hålls konstant fräscha. Genom att anlita oss får ni en kunnig och professionell städfirma som tar ett helhetsansvar för hotellstädningen. Vi sköter allt från planering till utförande och uppföljning. På så sätt kan ni vara trygga med att allt som ska göras verkligen blir gjort – med hög noggrannhet. Vi erbjuder städning av sovrum, gångar, toaletter, mattor, konferensrum, festvåningar och andra utrymmen på hotellet. Vår mångåriga erfarenhet och kompetens har bidragit till att vi idag är välrenommerade aktörer inom hotellstäd. Vi erbjuder hel- och halventreprenader och skräddarsyr optimala lösningar helt efter dina behov och önskemål. Vill du outsourca hela housekeepingavdelningen eller bara komplettera den egna personalstyrkan så har vi den bästa lösningen för dig.

Hel- och halventreprenad

Varför inte bara koncentrera dig på det du och ditt företag är bäst på? Låt oss ta hand om resten. Vi har den effektiva lösning när det gäller städ, disk, frukostvärdar eller reception natt/ dag. Vi tar hela ansvaret för hela den aktuella avdelningen och ser till att allt fungerar som det ska.

Public Clean följer Almegas rekommendationer gällande avtal och villkor samt har avtal med Visita. Vi betalar avtalsenliga löner och har kollektivavtal med Hotell-och restaurangfacket (HRF), Fastighetsanställdas förbund, Kommunal och Byggnads.